Je bent hier:

Aanwezigheidsregistratie

Door de inzet van de unieke handsfree techniek van TransQuest wordt een sluitende aanwezigheidsregistratie gerealiseerd. In- en uitgaand verkeer kan automatisch gedetecteerd worden en u bent altijd op de hoogte wie zich waar bevindt. Zo wordt er een bijdrage geleverd aan de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en contractors.

Een sluitende aanwezigheidsregistratie is vaak voor veel organisaties een grote uitdaging. Toch is het voor uiteenlopende situaties van belang om op ieder moment te weten wie er op uw terrein aanwezig is. In veel gevallen stelt de Nederlandse wetgeving dit zelfs verplicht.

Aanwezigheidsregistratie draagt bij aan veiligheid

Voor een sluitende en concrete calamiteitenlijst is het van belang dat de aanwezigheid van iedereen in het pand is geregistreerd. Dit geldt dus zowel voor de werknemers als bezoekers. Bezoekers kunnen zich registreren via de module bezoekersregistatie, waarmee ook zij verschijnen in de aanwezigheidslijst. Door het complete overzicht is in het geval van een calamiteit te zien of iedereen zich heeft gemeld bij de verzamelplaats of dat er nog iemand binnen is.

Overzicht door aanwezigheidsregistratie

Door aanwezigheidsregistratie is er ieder moment snel overzicht van wie er aan- en afwezig is in het pand. Dit werkt comfortverhogend voor collega’s en de receptioniste. Je hoeft tenslotte nooit meer onnodig naar iemand op zoek te gaan in het gebouw nu je in één opslag ziet dat iemand op dienstreis is of een dag thuis werkt.

Voordelen van onze
aanwezigheidsregistratie

  • Altijd op de hoogte van wie zich waar bevindt
  • U voldoet aan wet- & regelgeving
  • Helpt mee aan de veiligheid voor uw medewerkers, bezoekers en contractors
Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.