Asset management

TransQuest biedt een systeem voor asset management. Geavanceerde software en strategisch goed toegepaste ontvangers en tags (RFID) zorgen ervoor dat we belangrijke objecten continu in de gaten kunnen houden (asset monitoring) en overal kunnen volgen waar het heen gaat (asset tracking). Hiermee beveiligen we objecten en geven we ieder moment inzicht in waar het object zich bevindt. 

Hoe werkt asset monitoring?
TransQuest voorziet alle objecten van een actieve tag (RFID). De tags zijn klein, dus ieder voorwerp komt in aanmerking. Ze melden zich per vooraf ingestelde tijdsinterval bij de readers die vaak onzichtbaar geïnstalleerd zijn.

Het is mogelijk om specifieke items te koppelen aan een persoon waarmee autorisaties gedefinieerd kunnen worden. Met asset monitoring is te controleren of er bij het betreden van een risicovolle ruimte bepaalde apparaten meegenomen zijn.

Beveiliging en inzicht door asset tracking
Het systeem geeft door asset tracking real time zicht op de positie van de belangrijke objecten binnen uw bedrijf. Ideaal voor de beveiliging van waardevolle spullen als bijvoorbeeld kunstobjecten. Wordt een object ongeoorloofd bewogen dan kunt u volledig geautomatiseerd camera’s gaan richten, deuren sluiten en toezichthouders in de meest directe omgeving naar de juiste plaats dirigeren.

Maar asset tracking is niet enkel handig voor de beveiliging. Het kan ook worden ingezet voor het direct terugvinden van objecten, bijvoorbeeld voor waardevolle goederen in de zorg, het onderwijs of de logistiek. Het systeem voor asset management zorgt ervoor dat niemand handmatig hoeft bij te houden waar de objecten als laatst zijn gebruikt en er hoeft niet gezocht te worden, dit scheelt veel tijd en daarmee geld.

  • Objecten beveiligen
  • Ongeoorloofde bewegingen direct melden
  • Altijd inzicht in de locatie van belangrijke objecten

Benieuwd wat TransQuest voor u kan betekenen?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

Contactformulier


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.