Asset management

TransQuest biedt een systeem voor asset management. Geavanceerde software en strategisch goed toegepaste ontvangers en tags (RFID) zorgen ervoor dat we belangrijke objecten continu in de gaten kunnen houden en ze zo altijd kunnen volgen. Hiermee beveiligen we objecten en geven we ieder moment inzicht in de locatie van objecten.

Hoe werkt asset management?

TransQuest voorziet waardevolle objecten van een actieve tag met RFID. Door de RFID-techniek wordt per object bijgehouden waar het zich bevindt. De signalen worden opgevangen door een reader, die vaak onzichtbaar in het pand geïnstalleerd is.

Beveiliging en inzicht door objectbeveiliging

Het systeem geeft door objectdetectie real-time zicht op de positie van de belangrijke objecten binnen uw bedrijf. Ideaal voor de beveiliging van waardevolle spullen als bijvoorbeeld kunstobjecten. Wordt een object ongeoorloofd bewogen dan kunt u volledig geautomatiseerd camera’s gaan richten, deuren sluiten en toezichthouders in de meest directe omgeving naar de juiste plaats dirigeren.

Maar objectbeveiliging is niet enkel handig voor de beveiliging. Het kan ook worden ingezet voor het direct terugvinden van objecten, bijvoorbeeld voor waardevolle goederen in de zorg, het onderwijs of de logistiek. Het systeem zorgt ervoor dat niemand handmatig hoeft bij te houden waar de objecten als laatst zijn gebruikt en er hoeft niet gezocht te worden, dit scheelt veel tijd en daarmee geld.

  • Objecten beveiligen
  • Ongeoorloofde bewegingen direct melden
  • Altijd inzicht in de locatie van belangrijke objecten

Benieuwd wat TransQuest voor u kan betekenen?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.