Asset monitoring

TransQuest biedt een systeem voor asset monitoring. Met ons softwarepakket en strategisch goed toegepaste ontvangers en RFID tags komen wij tot een werkelijk adequate beveiliging en de mogelijkheid om objecten real-time te volgen.

Asset monitoring: Wat is RFID?
Radio Frequency Identification (RFID) is een technologie die het mogelijk maakt om producten en personen op afstand uniek te identificeren. De technologie kan unieke codes over afstanden van 1 centimeter tot maximaal 100 meter versturen en uitlezen. Bij een actieve tag zendt het zelf een signaal uit dat op grotere afstand kan worden opgevangen waardoor asset monitoring in het hele pand mogelijk is.

Hoe werkt asset monitoring?
TransQuest kan bezittingen voorzien van een actieve tag (RFID). De tags melden zich per vooraf ingestelde tijdsinterval bij de readers die vaak onzichtbaar geïnstalleerd zijn waardoor de assets constant worden gemonitord.

Het is mogelijk om specifieke items te koppelen aan een persoon waarmee autorisaties gedefinieerd kunnen worden. Met asset monitoring is te controleren of er bij het betreden van een risicovolle ruimte bepaalde apparaten meegenomen zijn.

  • Adequate beveiliging
  • Objecten real-time volgen

Benieuwd wat TransQuest voor u kan betekenen?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.