De AtiQx holding bestaat uit de organisaties Atimo, Gonen, SmartteQ, TQ-Lab en TransQuest. De gezamenlijke organisatie AtiQx biedt de totaaloplossing op het gebied van urenmanagement en toegangscontrole. Alle software wordt ontwikkeld in eigen huis. AtiQx telt bijna 60 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

logo Atimo zonder tekst1

Atimo

Tijdregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten: Atimo is specialist in urenmanagementsystemen. Al sinds 1994. De drive is om organisaties en medewerkers optimaal te ondersteunen bij het plannen, registreren, organiseren en calculeren van werktijden- en uren. Op deze manier wordt tijd efficiënt en effectief gemanaged en kunnen medewerkers zich zoveel mogelijk focussen op de kernproducten of dienstverlening. Met onze urenmanagementsoftware, Time-Wize Experience, heeft u altijd en overal inzicht in de zaken rondom arbeidstijd via het internet. Vanuit werk, maar ook thuis of onderweg. En via desktop, tablet of smartphone. Zowel medewerkers als managers hebben hun eigen dashboard waarop precies de informatie getoond wordt die voor hen relevant is. Zo heeft u op elk moment het juiste overzicht bij de hand.

Meer informatie: www.atimo.nl

logo Gonen

Gonen

Gonen biedt een breed scala aan producten voor datacollectie en de verwerking daarvan. Denk hierbij aan tijdregistratie, urenverantwoording, planning, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie, toegangscontrole en veel meer. Het bedrijf is gevestigd in Dordrecht.

Meer informatie: www.gonen.nl

logo Smartteq zonder tekst

SmartteQ

SmartteQ is het bedrijf dat het onderhoud, de installatie en support uitvoert van TransQuest installaties, alsmede installaties van derden.

logo TQ-Lab zonder tekst

TQ-Lab

TQ-Lab heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van webbased software en zakelijke apps. TQ-Lab is gespecialiseerd in oplossingen die gebruik maken van de talen C#; .net; androïd en apple apps. Onze ontwikkelaars blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. In de eerste fase maakt TQ-Lab kennis met uw bedrijf en bedrijfsprocessen. Samen met de klant worden de verwachtingen en eisen ten aanzien van de nieuwe software besproken. Bovendien wordt beoordeeld waar de software kan bijdragen aan een efficiëntieslag binnen het bedrijf. Dit kan door processen te versnellen en gebruik te maken van minder middelen. In de volgende fases wordt een functioneel ontwerp geschetst en, na goedkeuring, gebouwd. In het hele proces staat de communicatie met de klant centraal, waardoor een softwarepakket dat aansluit bij uw verwachtingen gegarandeerd is.

Meer informatie: www.tqlab.nl

logo TransQuest zonder tekst

TransQuest

Wie of wat is waar op welk moment? Of het nu gaat om onvervangbare kunst, de veiligheid van uw mensen of de bezetting van werkplekken of vergaderzalen, als je weet wie of wat waar op welk moment is, kun je kosten besparen, veiligheid verhogen, mensen beschermen en efficiënter werken.

Met de technieken van TransQuest zijn we in staat om het gebouwgebruik te monitoren, te analyseren en te voorspellen. Alles beheert u via het geavanceerde, gebruikersvriendelijke webbased platform ReQuest. Bij TransQuest kunt u rekenen op optimale ondersteuning, vanaf de eerste planvorming tot en met het beheer. Stap voor stap inventariseren wij met u waar uw kansen liggen om tot verbetering te komen. Verbetering van uw veiligheid en uw facilitaire processen. Dat is een vorm van beveiliging waar uw topmanagement blij van wordt.

Meer informatie, blijf dan op onze website: www.transquest.nl