Bezettingsgraad kantoor

Het “Nieuwe Werken” brengt enorme voordelen met zich mee. Mits goed ingevoerd! De open ruimtes zonder vaste werkplekken kunnen ook voor ontevredenheid zorgen, wanneer werknemers nergens een telefoongesprek kunnen voeren of er binnen de organisatie niet duidelijk is of er voldoende plek is voor nieuwe medewerkers. Een juiste tool voor werkplekbezetting kan daarom niet ontbreken!

Real-time inzicht in de bezettingsgraad is comfort verhogend
Met het Werkplekbezettingsysteem van TransQuest heeft u real-time inzicht in de bezettingsgraad van het kantoor en de beschikbaarheid van werkplekken. Dit is comfort verhogend voor uw collega’s die zonder moeite een werkplek kunnen vinden. Zij kunnen gelijk een vergaderruimte reserveren en moeiteloos een vrije ruimte zien dat er een ruimte vrij is om rustig te kunnen bellen.

 

Inzicht in gebouwgebruik door bezettingsgraadmeting
Door een bezettingsgraadmeting krijg je een objectief beeld van het gebruik van het kantoorpand. Zo krijg je inzicht in gemiddelde en piekbezettingen in de verschillende ruimtes. Dit inzicht zorgt ervoor dat een organisatie kan bepalen of het nodig is om bij te sturen op gespreide aanwezigheid, of er ruimte is voor nieuwe medewerkers en of de verdeling van de ruimtes praktisch is. Door het inzicht kan onder andere ook de schoonmaak van het pand goed gepland worden, je ziet immers precies welke ruimten wel en niet gebruikt zijn. De uitgebreide analyse mogelijkheden zorgen ervoor dat het kantoorpand efficiënt wordt benut.

 

 

  • Zonder moeite een vrije werkplek vinden
  • Efficiënte benutting van het kantoorpand
  • Facilitair Management kan het gebouw meten, beoordelen en plannen
  • Uitgebreide analyse mogelijkheden

Meer informatie?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

Contactformulier


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.