Bezettingsgraadmeting

Hoe wordt uw kantoorpand op dit moment benut door de medewerkers? Een bezettingsgraadmeting geeft een duidelijk inzicht in hoe de bezetting in het pand is verdeeld. Hierdoor kunt u bijsturen in zaken rondom het gebouwgebruik.

Hoe werkt een bezettingsgraadmeting?

Door het gebruik van verschillende technieken wordt er geregistreerd of een werkplek bezet is. Dit kan anoniem of op naam. Wanneer u opstaat om bijvoorbeeld een kop koffie te drinken, zal de werkplek niet direct vrijgegeven worden. De instellingen hiervoor kunt u bepalen in ons softwaresysteem. Door de bezettingsgraadmeting heeft u inzicht in wat de drukke dagen en tijdstippen zijn en in hoe de bezetting is verdeeld over de diverse ruimtes binnen het pand.

Bijsturen door bezettingsgraadmeting

Door het meten van de bezettingsgraad op kantoor krijgt u een duidelijk beeld van het gebouwgebruik. Hierdoor is het mogelijk om bij te sturen op diverse zaken. Zo kunt u de bezetting beter verdelen indien bepaalde ruimtes veel drukker bezet zijn dan anderen. Daarnaast kan de schoonmaak efficiënt ingepland worden door in te zien welke ruimtes wel en niet gebruikt zijn. Tot slot kunt u het aanbod van de bedrijfskantine afstemmen op de gemiddelde drukte van de dag. Kortom, een bezettingsgraadmeting geeft u informatie waarmee u kunt bijsturen op verschillende zaken.

  • Verspreiden van de bezetting
  • Plannen van de schoonmaak
  • Aanbod in de bedrijfskantine afstemmen op drukte van de dagen

Meer informatie?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.