Bezoekersregistratie

Bezoekers beoordelen uw organisatie al direct bij het eerste bezoek. Het is belangrijk dat zij zich meteen welkom voelen. Daarnaast is ook de beveiliging van het pand van belang en dient er volgens de wet- en regelgeving duidelijk vastgelegd te worden wie er wanneer uw organisatie bezoekt. Hoe combineer je een gastvrij maar gecontroleerd ontvangst? TransQuest biedt met het systeem voor bezoekersregistratie de oplossing.

Waarom bezoekersregistratie?

Door ons bezoekersregistratiesysteem stel je eenvoudig vast of personen bevoegd en bekwaam zijn om de organisatie te bezoeken. Dit kan middels een vooraanmelding waardoor u op voorhand weet wie u kunt verwachten en door een vragenlijst bij binnenkomst met betrekking tot eventuele medische gegevens (bij bezoek aan de productie), VCA- en andere certificeringen en via een instructievideo die bezoekers informeert over de belangrijkste huisregels.

Bezoekersregistratie: Essentieel bij calamiteiten

Door middel van bezoekersregistratie ziet u niet enkel welke medewerkers er binnen zijn, maar heeft u een totaaloverzicht van alle aanwezigen in het pand. Hierdoor is er een compleet aanwezigheidsoverzicht. Dit is essentieel in het geval van calamiteiten!

  • Bezoekers gastvrij en gecontroleerd ontvangen
  • Vaststellen of bezoekers bevoegd en bekwaam zijn om de organisatie te bezoeken
  • Volledige informatie in het geval van calamiteiten

Benieuwd wat TransQuest voor u kan betekenen?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

Contactformulier


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.