Je bent hier:

BHV tool

Zet uw bedrijfshulpverlening maximaal in met onze BHV tool! De app zorgt ervoor dat er snel wordt ingegrepen bij incidenten door directe alarmeringen en goede communicatie.

Snelle communicatie met BHV tool

BHV’ers krijgen via hun smartphone alarmeringen door. Hier kunnen zij op reageren door voorgeprogrammeerde scenario’s of eigen teksten. Dit zorgt voor snelle communicatie met andere BHV’ers, maar ook de externe hulpdiensten zijn met een druk op de knop ingeschakeld via de tool!

Alle stappen gelogd in BHV tool

Alle stappen tijdens het incident worden gelogd in Red-Q. Een groot voordeel ten opzichte van de communicatie middels piepers en/of portofoons waarbij momentopnamen niet vastgelegd worden.

Andere doeleinden van de tool

De app kan gecombineerd worden met ons Security Management Systeem (ReQuest) en kan naast de bedrijfshulpverlening ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo kan er bijvoorbeeld een alarmering verstuurd worden naar de gebouwbeheerder wanneer de verwarming is uitgevallen of er waterschade is ontstaan en kan het worden ingezet als crisis management tool. Kortom: een tool met veel mogelijkheden!

Voordelen van onze bedrijfshulpverlening tool

  • Directe alarmeringen
  • Goede communicatie
  • Werkt via de smartphone
  • Alle stappen worden gelogd

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.