Je bent hier:

Bedrijfshulpverlening

Zet uw bedrijfshulpverlening maximaal in met onze BHV app! De app zorgt ervoor dat er snel wordt ingegrepen bij incidenten door directe alarmeringen en goede communicatie.

Snelle communicatie met BHV tool

BHV’ers krijgen via hun smartphone alarmeringen door. Hier kunnen zij op reageren door voorgeprogrammeerde scenario’s of eigen teksten. Dit zorgt voor snelle communicatie met andere BHV’ers, maar ook de externe hulpdiensten zijn met een druk op de knop ingeschakeld via de tool!

Alle stappen gelogd in BHV tool

Alle stappen tijdens het incident worden gelogd in Red-Q. Een groot voordeel ten opzichte van de communicatie middels piepers en/of portofoons waarbij momentopnamen niet vastgelegd worden.

Andere doeleinden tool BHV

De app kan gecombineerd worden met ons Security Management Systeem (ReQuest) en kan naast de bedrijfshulpverlening ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo kan er bijvoorbeeld een alarmering verstuurd worden naar de gebouwbeheerder wanneer de verwarming is uitgevallen of er waterschade is ontstaan en kan het worden ingezet als crisis management tool. Kortom: een tool met veel mogelijkheden!

  • Directe alarmeringen
  • Goede communicatie
  • Werkt via de smartphone
  • Alle stappen worden gelogd

Benieuwd naar onze BHV tool?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.