Kunstbeveiliging

TransQuest biedt een systeem voor kunstbeveiliging. Met geavanceerde software en strategisch goed toegepaste ontvangers en tags (RFID) komen wij tot een werkelijk adequate beveiliging.

Altijd de collectie compleet met kunstbeveiliging

TransQuest kan voor collectiebeveiliging alle objecten voorzien van een actieve tag (RFID). De tags zijn klein, dus ieder voorwerp komt in aanmerking. Ze melden zich per vooraf ingestelde tijdsinterval bij de readers die vaak onzichtbaar geïnstalleerd zijn. Zo weet u middels kunstbeveiliging direct of uw collectie nog compleet is.

Kunstbeveiliging: Ongeoorloofde bewegingen worden direct gemeld

Gecontroleerde verplaatsingen (een kunstwerk dat naar het restauratieatelier moet) worden gemonitord. Wordt een kunstwerk ongeoorloofd bewogen, dan wacht de tag niet eens tot een volgende transmissie, maar meldt dat direct en zorgt voor een vooraf vastgestelde vervolgactie. Uw alarmcentrale heeft permanent zicht op de situatie en de software van TransQuest (ReQuest) zorgt ervoor dat de data die u genereert, zeer overzichtelijk gepresenteerd wordt binnen uw security management systeem.

Real-time zicht op elk object met kunstbeveiliging

In het museum heeft u real time zicht op de positie van elk object in uw collectie (maar ook andere waardevolle spullen binnen uw museum als een laptop). Wordt een object ongeoorloofd bewogen dan kunt u volledig geautomatiseerd camera’s gaan richten, deuren sluiten en suppoosten in de meest directe omgeving naar de juiste plaats dirigeren. Uw collectie blijft door ons systeem voor kunstbeveiliging uw collectie.

  • Kunst wordt beveiligd
  • Ongeoorloofde bewegingen direct melden
  • Balans tussen bewondering en beveiliging

Benieuwd wat TransQuest voor u kan betekenen?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.