BHV app Res-Q

Zet de bedrijfshulpverlening maximaal in met onze BHV app! De tool zorgt ervoor dat er snel wordt ingegrepen bij incidenten door directe alarmeringen en goede communicatie.

BHV’ers krijgen via hun smartphone alarmeringen door. Hier kunnen zij op reageren door voorgeprogrammeerde scenario’s of eigen teksten. Dit zorgt voor snelle communicatie met andere BHV’ers, maar ook de externe hulpdiensten zijn met een druk op de knop ingeschakeld via de tool!

Alle stappen tijdens het incident worden gelogd in de BHV app. Een groot voordeel ten opzichte van de communicatie middels piepers en/of portofoons waarbij momentopnamen niet vastgelegd worden.

De app kan gecombineerd worden met ons Security Management Systeem (ReQuest). En kan naast de bedrijfshulpverlening ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo kan er bijvoorbeeld een alarmering verstuurd worden naar de gebouwbeheerder wanneer de verwarming is uitgevallen of er waterschade is ontstaan en kan het worden ingezet als crisis management tool. Kortom: een tool met veel mogelijkheden!

Schermen

Meer informatie over Res-Q?