Je bent hier:

Lockermanagement

Bij bijna alle werkzaamheden waar speciale kleding vereist is, heeft u als werkgever de taak om de persoonlijke bezittingen van uw werknemers tijdens het werk te beschermen. Een systeem voor lockermanagement zorgt ervoor dat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de lockers.

Mogelijkheden systeem lockermanagement

Er zijn heel wat mogelijkheden beschikbaar op de markt, waaronder afsluitbare kastjes en diverse losstaande lockermanagementsystemen. TransQuest voegt hier nu de mogelijkheid aan toe om dit zowel losstaand, als volledig geïntegreerd met uw toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie te laten verlopen.

Elektronisch lockermanagementsysteem

Traditionele sleuteloplossingen werken eigenlijk maar voor een zeer beperkt aantal lockers en laten nagenoeg niet toe om een locker te delen met collega’s. Daarom wordt een middelgrote onderneming al snel gedwongen om een elektronisch systeem in te zetten om de lockers vrij te geven. TransQuest is van mening dat een lockermanagementsysteem niet alleen feilloos moet kunnen werken en de mogelijkheid moet hebben om vaste lockers en tijdelijke lockers toe te kennen, maar wij optimaliseren tevens de veiligheid, het gebruik en de bezettingsgraad van het systeem verder dan andere systemen kunnen.

Geïntegreerd lockermanagementsysteem

Hoe? Door gebruik te maken van de kennis van het Toegangscontrole-, Tijdregistratie- en Aanwezigheidssysteem. Daarmee zijn wij in staat om lockers sneller vrij te geven, het gebruik te monitoren en uitzonderingen toe te passen. Bovendien is de administratieve rompslomp heel wat minder. Alle medewerkers hoeven alleen maar in één systeem ingevoerd te worden.

Voordelen van ons
lockermanagement systeem

  • Flexibel gebruik
  • Veilig
  • Oplossingen bij een hogere bezettingsgraad
  • Geïntegreerd met onze toegangscontrole, tijdregistratie en aanwezigheidssysteem

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.