Vacature: Marketing- Communicatiemedewerker (Utrecht)

Wij zijn op zoek naar een communicatie medewerker met een vlotte pen op ons kantoor in Utrecht. Werken bij AtiQx betekent afwisseling en geen werkdag is hetzelfde. Jouw takenpakket is namelijk heel divers: je bent verantwoordelijk voor de websites van de verschillende werkmaatschappijen en met een externe partij heb je regelmatig contact over zoekmachine-optimalisatie. Alle content van de website, onze documentatie is jouw verantwoordelijkheid en je wordt blij als het er piekfijn uitziet. Ons intranet wordt door jou regelmatig gevoed met berichten over interne aangelegenheden want wij willen collega’s goed informeren. We zijn als organisatie actief op sociale media en gelukkig weet jij daar ook de weg! Je bent de spil voor al onze communicatie-uitingen! En vanwege corona zijn er geen beursactiviteiten, maar we gaan ervan uit dat dit in de nabije toekomst wel weer zal plaatsvinden.

In deze functie is teamwork van belang. Je moet namelijk in staat zijn om de benodigde input bij collega’s te halen en dan werk je samen toe naar een mooi eindresultaat. Jouw collega voor de vak inhoud en jij voor het tekstuele deel, de vormgeving etc. Zo heb je met iedereen te maken: sales, technici, implementatie consultants en HRM. Je hebt een enorme vrijheid en je kunt je creativiteit bij ons kwijt.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen? Al de communicatie-uitingen binnen AtiQx gaan via jouw bureau. Je bent hierin de spil en jij ziet dit als een uitdaging om in uit te blinken. Wat is daarbij nog meer van belang:

 • Contacten met externe partijen (SEO, standbouwer, klanten, filmmaker)
 • Het intensief betrokken worden bij de arbeidsmarktcommunicatie samen HR
 • Je schrijft, ontwikkelt en onderhoudt content voor onze websites, intranet, sociale media, leaflets, brochures, mailingen, nieuwsbrieven en klantinterviews
 • De organisatie van de webinars, beurzen en interne informatiesessies
 • Je ontwikkelt met behulp van Adobe, documentatie, leaflets, uitnodigingen etc.
 • Onze diensten en producten onder de aandacht brengen door filmopnames

Wie zijn wij?

Atimo Personeelstechniek, TransQuest Tag & Tracing Solutions en Gonen Automation Services maken deel uit van AtiQx holding. Innovatieve softwarehuizen met hun specialisme op het gebied van Workforce Management Software, personeelsplanning, urenverantwoording op projecten en het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld. Op dit moment hebben wij circa 65 medewerkers in dienst en wij groeien nog steeds! We kennen een platte organisatiestructuur en werken in een informele sfeer vanuit onze kantoren in Dordrecht en in Utrecht. Jouw standplaats wordt Utrecht en is met openbaar vervoer goed te bereiken. We hebben flexibele werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur. In de lunchpauze hebben we collega’s die gaan wandelen of gezamenlijk lunchen in de kantine en in Utrecht komt de tafeltennistafel nog wel eens voor de dag. En in coronatijd houden we ons aan de uitgangspunten die vanuit de overheid worden gesteld. Wil je meer weten over werken bij AtiQx? Hoe is werken bij AtiQx? – Bekijk hier een sfeerimpressie (atimo.nl)

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een leuke, proactieve en vooral enthousiaste collega met een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Het is prettig als je relevante werkervaring hebt, maar als je net jouw opleiding communicatie of aanverwant hebt afgerond, dan kun je ook reageren. Je maakt je nieuwe applicaties snel eigen zoals Adobe en WordPress. Je vindt schrijven leuk en uitdagend. Je bent nieuwsgierig en energiek . . . dat kunnen we binnen AtiQx gebruiken. En …. jij gaat voor kwaliteit

Wat bieden wij?

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Studiemogelijkheden
 • Reiskostenregeling
 • Laptop
 • Smartphone
 • Fruit op werk
 • Tegen een beperkte vergoeding gezamenlijke lunch
 • Werkweek van minimaal 32 uur (4 dagen) of 40 uur (5 dagen)

Interesse?

Laat deze kans dan niet liggen en reageer direct. Dat kan op het volgende mailadres j.vanschaik@atiqx.com. Heb je nog vragen, bel dan met Jozé van Schaik op telefoonnummer 085 – 0402123.

Jozé van Schaik zal na ontvangst van jouw sollicitatie contact met je opnemen. Het eerste kennismakingsgesprek wordt via Microsoft Teams gedaan, maar alles is erop gericht dat we elkaar na de kennismaking live zien en spreken bij ons op locatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.