Je bent hier:

Objectbeveiliging

TransQuest biedt een systeem voor objectbeveiliging. Met geavanceerde software en strategisch goed toegepaste ontvangers en tags (RFID) komen wij tot een werkelijk adequate beveiliging.

Hoe werkt objectbeveiliging?

TransQuest kan bezittingen voorzien van een actieve tag (RFID). De tags zijn klein, dus ieder voorwerp komt in aanmerking. Ze melden zich per vooraf ingestelde tijdsinterval bij de readers die vaak onzichtbaar geïnstalleerd zijn.

Het is mogelijk om specifieke items te koppelen aan een persoon waarmee autorisaties gedefinieerd kunnen worden. Door het monitoren van de tags is te controleren of er bij het betreden van een risicovolle ruimte bepaalde apparaten meegenomen zijn.

Speciaal type objectbeveiliging: kunstbeveiliging

De beveiliging die speciaal voor voorwerpen is ontwikkeld, wordt ingezet voor kunstbeveiliging. Het systeem meldt direct ongeoorloofde bewegingen.
Zeker voor tijdelijke tentoonstellingen is de kunst op haar kwetsbaarst. TransQuest biedt musea een uniek geïntegreerd systeem, waarmee kunst eigentijds beveiligd kan worden en met weinig extra kosten toegangscontrole en tijd- en aanwezigheidsregistratie uitgebreid of geïntegreerd kunnen worden. Het systeem draagt zorg voor een optimale balans tussen bewondering en beveiliging!

Voordelen van onze
objectbeveiliging

  • Bezittingen beveiligen
  • Ongeoorloofde bewegingen direct melden
  • Balans tussen bewondering en beveiliging
Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.