Je bent hier:

TransQuest: Voor de meest complexe veiligheidsvraagstukken

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V. is een Nederlandse organisatie opgericht in 2004. Diverse ontwikkelingen op het gebied van toegangsmanagement hebben met name tot het succes geleid. Daarop voortbordurend zijn in samenwerking met onze kritische eindgebruikers verschillende functionaliteiten ontstaan: van handsfree toegangscontrole, aanwezigheid- en tijdsregistratie, urenverwerking en planning en evacuatiemanagement tot beveiliging van objecten en assetmanagement. TransQuest gebruikt voor haar toepassingen actieve en passieve RFID-techniek, biometrie en smart sensoring in combinatie met hun eigen softwareplatform ReQuest.

Wij bieden u een volwaardig gesprekspartner die elke case volledig open-minded benadert. Het is niet alleen onze know-how die wij zullen toepassen, maar voornamelijk de know-why die ons kenmerkt. Met een deskundig team van gedreven ontwikkelaars in eigen huis biedt het ReQuest managementplatform u een tal van functionaliteiten die u inzicht geeft in de effectiviteit en efficiëntie van uw organisatie èn die uw organisatie optimaal beveiligd!

Missie: Uw safety, Security en uw Business naar een hoger niveau

“TransQuest wil uw Safety, Security en uw Business naar een hoger niveau brengen door het bieden van een integrale maatwerk oplossing aan de hand van de nieuwste technologieën”.

Visie: Know-Why

De wereld om ons heen verandert continu. Het managen van Safety & Security wordt hierdoor een dynamisch en complex proces. TransQuest speelt hierop in door de focus te leggen op de nieuwste trends en ontwikkelingen en zo vandaag voorbereid te zijn op morgen. “Niet alleen Know-How, maar voornamelijk Know-Why is waar TransQuest voor staat!”

Per 23 juni 2017 is TransQuest gefuseerd. We maken nu samen met Atimo, en SmartteQ onderdeel uit van AtiQx Holding B.V. Lees hier meer over AtiQx.

ISO gecertificeerd
TransQuest is gecertificeerd onder de norm ISO 9001:2015. ISO is de wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.