Je bent hier:

TransQuest: Voor de meest complexe veiligheidsvraagstukken

TransQuest Tag & Tracing Solutions B.V. is een Nederlandse organisatie opgericht in 2004. Diverse ontwikkelingen op het gebied van toegangsmanagement, hebben met name tot het grote succes van TransQuest geleid. Daarop voortbordurend zijn in samenwerking met onze kritische eindgebruikers, verschillende functionaliteiten ontstaan. Wij bieden u een volwaardig gesprekspartner, die elke case volledig open-minded benadert. Het is niet alleen onze know-how, die wij zullen toepassen, maar voornamelijk de know-why, die ons kenmerkt. Met een deskundig team van gedreven ontwikkelaars in eigen huis, biedt het ReQuest managementplatform biedt u een tal van functionaliteiten, die u inzicht geeft in de effectiviteit en efficiëntie van uw organisatie èn die uw organisatie optimaal beveiligd!

Wij bieden u een volwaardig gesprekspartner, die elke case volledig open-minded zal benaderen. Het is niet alleen de know-how, die wij zullen toepassen, maar voornamelijk de know-why, die ons kenmerkt. Met een deskundig team van gedreven ontwikkelaars in eigen huis, worden onwerkelijkheden mogelijk gemaakt en is geen enkele vraag te veel gesteld. Het hedendaagse ReQuest managementplatform biedt u een tal van functionaliteiten, die u inzicht geeft in de effectiviteit en efficiëntie van uw organisatie.

Missie: Uw safety, Security en uw Business naar een hoger niveau

“TransQuest wil uw Safety, Security en uw Business naar een hoger niveau brengen, door het bieden van een integrale maatwerk oplossing aan de hand van de nieuwste technologieën”.

Visie: Know-Why

De wereld om ons heen verandert continu. Het managen van Safety & Security wordt hierdoor een dynamisch en complex proces. TransQuest speelt hierop in door de focus te leggen op de nieuwste trends en ontwikkelingen en zo vandaag voorbereid te zijn op morgen. “Niet alleen Know-How, maar voornamelijk Know-Why, is waar TransQuest voor staat!”

Per 23 juni 2017 is TransQuest gefuseerd. We maken nu samen met Atimo, TQ-Lab en SmartteQ onderdeel uit van AtiQx Holding B.V.

logo Atimo zonder tekst1

Tijdregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten: Atimo is specialist in urenmanagementsystemen. Al sinds 1994. De drive is om organisaties en medewerkers optimaal te ondersteunen bij het plannen, registreren, organiseren en calculeren van werktijden- en uren. Op deze manier wordt tijd efficiënt en effectief gemanaged en kunnen medewerkers zich zoveel mogelijk focussen op de kernproducten of dienstverlening. Met onze urenmanagementsoftware, Time-Wize Experience, heeft u altijd en overal inzicht in de zaken rondom arbeidstijd via het internet. Vanuit werk, maar ook thuis of onderweg. En via desktop, tablet of smartphone. Zowel medewerkers als managers hebben hun eigen dashboard waarop precies de informatie getoond wordt die voor hen relevant is. Zo heeft u op elk moment het juiste overzicht bij de hand.

Meer informatie: www.atimo.nl

logo TQ-Lab zonder tekst

TQ-Lab heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van webbased software en zakelijke apps. TQ-Lab is gespecialiseerd in oplossingen die gebruik maken van de talen C#; .net; androïd en apple apps. Onze ontwikkelaars blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. In de eerste fase maakt TQ-Lab kennis met uw bedrijf en bedrijfsprocessen. Samen met de klant worden de verwachtingen en eisen ten aanzien van de nieuwe software besproken. Bovendien wordt beoordeeld waar de software kan bijdragen aan een efficiëntieslag binnen het bedrijf. Dit kan door processen te versnellen en gebruik te maken van minder middelen. In de volgende fases wordt een functioneel ontwerp geschetst en, na goedkeuring, gebouwd. In het hele proces staat de communicatie tussen de klant en centraal, waardoor een software pakket dat aansluit bij uw verwachtingen gegarandeerd is.

Meer informatie: www.tqlab.nl

logo Smartteq zonder tekst

SmartteQ is het bedrijf dat het onderhoud, de installatie en support uitvoert van TransQuest installaties, alsmede installaties van derden.