Je bent hier:

Werken bij TransQuest

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij TransQuest betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie naar info@transquest.eu.

Openstaande vacatures

– Field engineer elektro
Kom bij ons werken als field engineer en wij bieden je een aanvangssalaris van minimaal € 3.250,- bruto per maand. Je zult verantwoordelijk zijn voor het monteren en onderhouden van de hardware die horen bij onze oplossingen op het gebied van urenmanagement en toegangscontrole.

– Full stack developer
We zijn op zoek naar 2 creatieve en ambitieuze full stack ontwikkelaars (junior en medior) voor onze vestiging in Dordrecht (of Utrecht).

Ook indien er momenteel op deze pagina geen vacatures openstaan, zijn wij altijd geïnteresseerd in sollicitaties van technisch personeel en developers. Dus denk jij een goede toevoeging te zijn aan onze organisatie? Laat het ons dan weten!