Vacature: Projectmanager ICT (Utrecht)

Ben jij die enthousiaste projectmanager die ervoor zorgt dat onze projecten vlekkeloos worden afgerond en dat het in jouw team op rolletjes loopt? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 65 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

Wat ga je doen?
De projectmanager is verantwoordelijk voor de aansturing van een multidisciplinair team dat bestaat uit field engineers en implementatie consultants. Daarnaast wordt er op projectbasis gewerkt met inleenkrachten. De projectmanager is gezichtsbepalend in zijn coördinerende rol zowel naar de klant als naar de interne organisatie. Door goede communicatieve vaardigheden, praktijkervaring en inhoudelijke kennis op de verschillende vakgebieden kan de projectmanager effectief schakelen met de klant, het team en collega’s. Je stuurt niet alleen op het proces, maar je bent daarnaast ook in staat om je in korte tijd je te bekwamen op de inhoud. De projectmanager heeft gemiddeld 30 projecten onder zijn hoede waarbij de projectgrootte en de doorlooptijd sterk variëren. Je moet goed kunnen schakelen en overzicht houden vanwege de verschillende fases van een project.

Wat vragen wij van jou?
• Hbo-opleiding en hbo-denkniveau
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
• Affiniteit met administratieve systemen en processen bij voorkeur in onze branche;
• Kennis van moderne ICT-toepassingen
• Analytisch vermogen

Soft skills
• Sterke communicatieve vaardigheden
• Klantgerichtheid en overtuigingskracht
• Gestructureerd en procesmatig werken
• Oplossingsgerichtheid
• Prestatiegericht werken
• Organisatietalent

Wat bieden wij?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden.

Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een representatieve bedrijfsauto, een mobiele telefoon en laptop. We zorgen ervoor dat je na een gedegen inwerktraject aan de slag kunt! Jouw standplaats is Utrecht.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? Dan zien we jouw reactie graag binnenkomen via het mailadres jsk@atimo.nl. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.