Je bent hier:

Tijdregistratie

Juiste registratie van gewerkte tijd is een belangrijke factor van de verloning van uw medewerkers. Afspraken met betrekking tot verloning dienen gerespecteerd te worden en controleerbaar te zijn. Daarnaast geven de gewerkte uren inzicht in de productiviteit van uw medewerkers. Komt deze overeen met de planning? Komt deze overeen met de norm?

De tijdregistratie van TransQuest levert functionaliteit op beide fronten. De inrichting van de rekenregels is zo flexibel, dat vrijwel alle voorkomende CAO’s in het systeem verwerkt kunnen worden. Op basis van werkroosters wordt de verloning bepaald en zijn er standaard interfaces met diverse salarisverwerkingspakketten. Ook de vaststelling van bovenwettelijke en benedenwettelijke uren worden in het systeem bijgehouden. Tijdregistratie wordt volledig geïntegreerd met de aanwezigheidsregistratie en de toegangscontrole van TransQuest. Hierdoor kunnen registratiemomenten bij deuren gebruikt worden voor pauze berekeningen, of kan door de aanwezigheidsregistratie worden bepaald hoelang een medewerker op een bepaalde afdeling werkzaam is geweest.

De tijdregistratiegegevens kunnen gedeeld worden met diverse andere toepassingen. Denk hierbij naast salarispakketten aan ERP- of MES applicaties, maar ook interfaces met andere tijdregistratiesystemen zijn reeds gerealiseerd. Ook koppelingen met de systemen van uitzendbureaus zorgen voor een gestroomlijnde planning, inzet en betalingsverkeer!

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

Contactformulier


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.