Je bent hier:

Toegangscontrolesysteem

Zijn uw medewerkers en bedrijfsinventaris veilig? Zorg voor optimale veiligheid door de toegang te beheren met een toegangscontrolesysteem. Hiermee controleer je eenvoudig wie wanneer toegang heeft tot het terrein, bij de slagboom en binnen het gebouw.

Waarom een toegangscontrolesysteem?

Toegangscontrole, of beter gezegd toegangsmanagement, beschermt uw mensen, assets en resources tegen ongeoorloofde toegang. U bepaalt wie, wanneer, hoelang en onder welke voorwaarden toegang mag krijgen tot uw locatie.

Een toegangscontrolesysteem is daarnaast een verzamelpunt van informatie dat u in geval van een calamiteit de juiste informatie over de aanwezigheid van personen geeft. Hetzelfde toegangscontrolesysteem biedt u de mogelijkheid kosten te besparen op het gebruik van de locatie zoals energie, elektriciteit en schoonmaak.
Met het door TransQuest in eigen huis ontwikkelde software platform ReQuest heeft u een tool in handen dat ondersteuning biedt aan het beleid en de procedures die u als organisatie heeft opgesteld.

Toegangscontrole volgens juiste regelgeving

Vandaag de dag ervaren wij dat veel organisaties beleid en procedures hebben opgesteld om toegangsrechten te kunnen bepalen voor personen die gebouwen of terreinen willen betreden. De procedures staan vaak op papier of worden via e-mailverkeer bepaald. Het invoeren van de toegangsrechten wordt veelal handmatig gedaan door security of facilitaire medewerkers binnen het toegangscontrolesysteem. De efficiency en zeker ook de compliancy van dergelijke processen wordt steeds vaker een belangrijk issue. Het eigen (toegangs)beleid en ook het beleid van de wetgever hebben hierop immers steeds meer invloed. De wetgever hanteert in sommige gevallen zelfs zeer hoge boetes als niet aan de juiste regelgeving wordt voldaan. Het door TransQuest in eigen huis ontwikkelde ReQuest software platform bevat een workflow waarmee, in combinatie met procesgerelateerde issues, enerzijds sprake is van een gastvrij karakter en anderzijds wordt voldaan aan de wet- en regelgeving.

Voordelen van ons
toegangscontrolesysteem

  • Bescherm uw mensen, assets en resources tegen ongeoorloofde toegang
  • Inzicht en overzicht
  • Biedt ondersteuning aan het beleid en de procedures van de organisatie
  • U voldoet aan wet- & regelgeving

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.