Toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem kan zorgen voor optimale veiligheid van de medewerkers én inventaris van een organisatie. TransQuest biedt een gastvrij toegangscontrolesysteem dat voldoet aan wet- en regelgeving.

Waarom een toegangscontrolesysteem?

Een toegangscontrolesysteem beschermt uw mensen, assets en resources tegen ongeoorloofde toegang. Middels een toegangscontrolesysteem bepaalt u wie, wanneer, hoelang en onder welke voorwaarden uw organisatie mag betreden.

Daarnaast zorgt een toegangscontrolesysteem ervoor dat er informatie verzameld is in geval van een calamiteit. Op deze manier heb je op dat cruciale moment de juiste informatie over de aanwezigheid van personen in uw organisatie.

  • Beschermt uw mensen, assets en resources
  • Inzicht en overzicht
  • Voorbereid in geval van calamiteit

Toegangscontrolesysteem: Vriendelijk en professioneel ontvangst

U wilt gastvrij uw bezoekers ontvangen, maar ook gecontroleerd. Een dilemma waarin elke organisatie zich herkent. TransQuest biedt een toegangscontrolesysteem waarbij uw bezoekers vriendelijk en professioneel ontvangen worden.

Voor bezoekers is het belangrijk dat zij op een eenvoudige en vriendelijke manier ontvangen worden. Dit zorgt ervoor dat bezoekers ervan op de hoogte zijn dat zij, in geval van calamiteit, geregistreerd zijn. Een heldere registratie dwingt tot slot respect af bij bezoekers.

  • Gastvrije toegangscontrole
  • Gecontroleerde toegangscontrole

Toegangscontrole volgens juiste regelgeving

Wie mag wat betreden? Tegenwoordig leggen organisaties toegangsrechten veelal vast in beleid en procedures. Deze toegangsrechten worden handmatig ingevoerd door medewerkers van een organisatie en vervolgens op papier of via e-mail bepaald. Over de efficiency en compliancy van deze aanpak valt veel te zeggen.

TransQuest biedt een in eigen huis ontwikkelde ReQuest software platform dat een workflow bevat waarbij enerzijds sprake is van een gastvrij karakter en anderzijds voldaan wordt aan de wet- en regelgeving.

  • Efficiency
  • Voldoet aan wet- en regelgeving

Benieuwd wat TransQuest voor u kan betekenen?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

Contactformulier


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.