Je bent hier:

Urenregistratie

Een juiste registratie van gewerkte tijd is een belangrijke factor van de verloning van uw medewerkers. Afspraken met betrekking tot verloning dienen gerespecteerd te worden en controleerbaar te zijn. Daarnaast geven de gewerkte uren inzicht in de productiviteit van uw medewerkers. Komt deze overeen met de planning? Komt deze overeen met de norm?

Waarom urenregistratie?

De urenregistratie van TransQuest levert functionaliteit op beide fronten. De inrichting van de rekenregels is zo flexibel, dat vrijwel alle voorkomende CAO’s in het systeem verwerkt kunnen worden. Op basis van werkroosters wordt de verloning bepaald en zijn er standaard interfaces met diverse salarisverwerkingspakketten. Ook de vaststelling van bovenwettelijke en beneden wettelijke uren worden in het systeem bijgehouden.

Integratie urenregistratie

Urenregistratie wordt volledig geïntegreerd met de aanwezigheidsregistratie en de toegangscontrole van TransQuest. Hierdoor kunnen registratiemomenten bij deuren gebruikt worden voor pauze berekeningen, of kan door de aanwezigheidsregistratie worden bepaald hoelang een medewerker op een bepaalde afdeling werkzaam is geweest.

Het delen van urenregistratiegegevens

De urenregistratiegegevens kunnen gedeeld worden met diverse andere toepassingen. Denk hierbij naast salarispakketten aan ERP- of MES applicaties, maar ook interfaces met andere urenregistratiesystemen zijn reeds gerealiseerd. Ook koppelingen met de systemen van uitzendbureaus zorgen voor een gestroomlijnde planning, inzet en betalingsverkeer!

  • Controleerbare verloning van uw medewerkers
  • Inzicht in de productiviteit
  • Flexibel in te richten systeem
  • Interfaces met diverse pakketten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor urenregistratie?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

Contactformulier


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.