Vacature: Software implementatie consultant / Lead consultant [Gesloten]

Heb jij kennis van ICT, ben je communicatief vaardig en in bezit van een rijbewijs? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een consultant voor de levering en implementatie van onze software bij klanten in heel Nederland. De functie biedt veel doorgroeimogelijkheden. Door als consultant te werken met onze oplossingen, doe je de juiste inhoudelijke kennis op om processen te kunnen sturen als lead consultant. 

Wie zijn wij?

Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

TransQuest ondersteunt organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen 55 medewerkers en opereren vanuit Utrecht.

Wat ga je doen?
Bij de levering en implementatie (intern en extern) van onze software zorg je als consultant voor een optimale inrichting van Time-Wize® Saphir en ReQuest en instrueer je de gebruikers. De overige dagen ben je op kantoor bezig met voorbereidende en ondersteunende taken, zoals het uitwerken en vervaardigen van rekenformules, schrijven van onderdelen van het schriftelijke en elektronische handboek en testwerkzaamheden, en met eerste of tweedelijns helpdeskwerkzaamheden.

Van software implementatie consultant kun je doorgroeien naar lead consultant. De lead consultant is verantwoordelijk voor de aansturing van een multidisciplinair team dat bestaat uit field engineers en implementatie consultants.De lead consultant is gezichtsbepalend in zijn coördinerende rol zowel naar de klant als naar de interne organisatie. Door goede communicatieve vaardigheden, praktijkervaring en inhoudelijke kennis kan de lead consultant effectief schakelen met de klant, het team en collega’s. De inhoudelijke kennis over onze oplossingen is van belang als lead consultant, daarom start je in de functie van software implementatie consultant.Door inhoudelijk te werken met onze oplossingen, doe je de juiste kennis op om inhoudelijk te kunnen sturen op processen.

Wat vragen wij van jou?
• Mbo+/hbo-opleiding en hbo-denkniveau;
• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
• Kennis van moderne ICT-toepassingen;
• Kennis van Windows operating systemen;
• Analytisch vermogen.

Soft skills
• Sterke communicatieve vaardigheden;
• Klantgerichtheid en overtuigingskracht;
• Gestructureerd en procesmatig werken;
• Naast de benodigde individuele drive ook eigenschappen van een teamspeler.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijds positieve klik, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde duur dat uiteindelijk leidt naar een contract voor onbepaalde duur. Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer.

Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een representatieve bedrijfsauto, een mobiele telefoon en laptop. We zorgen ervoor dat je na een gedegen inwerktraject aan de slag kunt!

Wij zoeken een software implementatie consultant die de functie voor 4 of 5 dagen per week kan vervullen.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? Dan zien we jouw reactie graag binnenkomen via het mailadres mteam@atimo.nl. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.