Vacature: Software implementatie consultant

Heb jij kennis van ICT, ben je communicatief vaardig en in bezit van een rijbewijs? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken meerdere consultants voor de levering en implementatie van onze software aan klanten in heel Nederland.

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.
Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen bijna 50 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

Wat ga je doen?
Bij de levering en implementatie (intern en extern) van onze software zorg je voor een optimale inrichting van Time-Wize® Saphir en ReQuest en instrueer je de gebruikers. De overige dagen ben je op kantoor bezig met voorbereidende en ondersteunende taken, zoals het uitwerken en vervaardigen van rekenformules, rapportages, schrijven van onderdelen van het elektronische handboek en testwerkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?
• Mbo+/hbo-opleiding en hbo-denkniveau;
• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
• Kennis van moderne ICT-toepassingen;
• Kennis van Windows operating systemen;
• Analytisch vermogen.

Soft skills
• Sterke communicatieve vaardigheden;
• Klantgerichtheid en overtuigingskracht;
• Gestructureerd en procesmatig werken;
• Naast de benodigde individuele drive ook eigenschappen van een teamspeler.

Wat bieden wij?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden.

Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een representatieve bedrijfsauto, een mobiele telefoon en laptop. We zorgen ervoor dat je na een gedegen inwerktraject aan de slag kunt!

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? Dan zien we jouw reactie graag binnenkomen via het mailadres mteam@atimo.nl. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.