Vacature: Elektromonteur

Heb je werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en ben je woonachtig in de regio Midden Nederland / omgeving Rotterdam? Dan zoeken wij jou! Je zult verantwoordelijk zijn voor het monteren en onderhouden van de hardware die horen bij onze oplossingen op het gebied van urenmanagement en toegangscontrole.

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

TransQuest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen meer dan 50 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht. Wij ontwikkelen een interessant en innovatief product voor een gevarieerde doelgroep (productiebedrijven, musea, overheid, logistiek etc).

Wat vragen wij van jou?

• Mbo diploma Elektrotechniek niveau 3 of 4/kennis van elektronica, meet- en regeltechniek;
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
• Rijbewijs B;
• Affiniteit met moderne ICT-toepassingen. Wij zullen je opleiden om, samen met onze consultants, te komen tot de oplevering van het project. De consultant zorgt voor de softwarematige inrichting en jij voor de technische oplevering. We maken mooie oplossingen voor onze klanten en die zijn in veel gevallen niet standaard. Dit betekent brainstormen hoe we dit in technische zin gaan doen!

Wat bieden wij?
Na de inwerkperiode ga je zelfstandig op pad en weet jij je mannetje te staan als elektromonteur. We werken landelijk, maar zoeken in dit geval uitbreiding van ons team in de regio Midden Nederland / Rotterdam en omgeving. Heb je nog geen VCA en/of hoogwerkerscertificaat? Dan zal je tijdens werktijd deze opleiding gaan volgen. Bij sommige klanten dient een Verklaring van goed gedrag te worden overlegd. Deze zul je op onze kosten moeten aanvragen bij de gemeente. We staan positief tegenover het volgen van relevante cursussen en hebben een studiekostenregeling.

Wij zijn niet CAO gebonden; presteer je goed dan word je dito beloond! De salarisindicatie is €3.000,-, maar is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je krijgt een volledig ingerichte bedrijfsauto, mobiele telefoon, laptop en tablet. Zo kun je professioneel aan de slag!

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf als elektromonteur? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV met pasfoto naar het mailadres mteam@atimo.nl. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.