Vacature: Full stack developer

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten. Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 55 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

Uitdagende functie
We zijn op zoek naar een creatieve en ambitieuze full stack developer voor onze vestiging in Utrecht. Je werkt samen in een gedreven team van 10 ontwikkelaars waar je alle ruimte krijgt voor inbreng van eigen ideeën en om je verder te ontwikkelen. Wij kennen korte communicatielijnen en dat werkt wel zo prettig! Je werkt met passie en je levert een bijdrage aan de oplevering van een succesvol los project en/of doorontwikkeling van ons in eigen beheer ontwikkelde standaard platform.

Wij vragen
• Ervaring met C# (ASP.NET, Microsoft Entity Framework)
• Ervaring met app ontwikkeling
• Kennis van (rest) web services, JSON en XML
• Kennis van Android en iOS ontwikkelplatformen: Android Studio, Swift
• Creativiteit
• Tussen de 2 (junior) en 4 jaar (medior) werkervaring
• HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond

Soft skills
• Klantgerichtheid
• Scherpe helicopterview, nauwkeurigheid, resultaatgericht en probleemoplossend
• Pro-actieve instelling

Wat bieden wij je?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden. Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? Dan zien we jouw reactie graag binnenkomen via het mailadres j.vanschaik@atimo.nl. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.