Vacature: Software implementatie consultant

Kun jij deze checklist helemaal afvinken? Top, dan hebben wij een leuke baan voor je!

Checklist voor de ideale software implementatie consultant
• mbo+/hbo opleiding en hbo denkniveau
• minimaal 2 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie
• een individuele drive en ook eigenschappen van een teamspeler
• sterke communicatieve vaardigheden
• klantgericht
• analytisch
• overtuigingskracht
• gestructureerd en procesmatig werken
• woonachtig binnen een straal van maximaal 75 km van Utrecht
• in bezit van rijbewijs

Kom jij ons team versterken?
Wij zoeken meerdere consultants voor de levering en implementatie van onze software (ReQuest en Time-Wize Saphir) aan klanten in heel Nederland.

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 65 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht. Jouw standplaats wordt Utrecht.

Wat vinden wij belangrijk
Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van de software. Op basis van de inrichtingswensen van de klant stel je een scopedocument op waar geen speld meer tussen te krijgen is. Op basis daarvan ga je aan de slag en zorg je voor een optimale inrichting en neem je de klant mee in het proces. Je zorgt ook voor de kennisoverdracht aan de gebruikers. De overige dagen ben je op kantoor in Utrecht of vanaf de thuiswerkplek bezig met voorbereidende en ondersteunende taken.

Wat bieden wij?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden.
Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen na een grondig opleidingstraject dat je gemotiveerd aan de slag kunt; dat kan eventueel ook vanaf de thuiswerkplek.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? Dan zien we jouw reactie graag binnenkomen via het mailadres jsk@atimo.nl. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.