Je bent hier:

Vacatures AtiQx

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel onze vacatures! Werken bij AtiQx betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

De vacatures

Junior software implementatie consultant 
Ben je net afgestudeerd in bijvoorbeeld business IT management of als bedrijfskundige (informatica)? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor je!

Marketing communicatie medewerkerWij zoeken een leuke, proactieve en vooral enthousiaste marketing communicatie medewerker. Een afwisselende functie in een innovatief bedrijf!

– Field engineer elektro / service technicus
Heb je werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en ben je woonachtig in de regio Midden Nederland / Rotterdam?

– Software implementatie consultant
Wij zoeken meerdere consultants voor de levering en implementatie van onze software (ReQuest en Time-Wize Saphir) aan klanten in heel Nederland.

– Productowner
Houd jij de regie bij de ontwikkeling van innovatieve software? We willen ons ontwikkelteam versterken met een ervaren product owner.

– Support medewerker / medewerker eerstelijns (Utrecht en Dordrecht)
Help jij onze klanten met vragen over de geleverde applicatie of over de hardware?

– Accountmanager 
Wij zoeken een accountmanager die graag in gesprek gaat over security.

– Leerplaats elektrotechniek
Wij hebben een leerplaats beschikbaar voor leerlingen van de volgende opleidingen:

  • Monteur elektrotechnische systemen (niveau 2);
  • Eerste monteur elektrotechnische systemen (niveau 3);
  • Technicus elektrotechnische systemen (niveau 4).

Ook indien er momenteel op deze pagina geen passende vacatures staat, zijn wij altijd geïnteresseerd in sollicitaties van technisch personeel en developers. Stagiairs en schoolverlaters zijn ook welkom! Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan vooral weten! Stuur je motivatie naar j.vanschaik@atiqx.com (dit kan ook via de onderstaande button).