Je bent hier:

Werken bij TransQuest

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij TransQuest betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie naar info@transquest.eu.

Openstaande vacatures

– IT Support Medewerker

Heb jij kennis van ICT, technisch inzicht, ben je communicatief vaardig en haal je energie uit het helpen van klanten? Dan zoeken wij jou op ons kantoor in Utrecht of Dordrecht!

– Lead consultant
Wij zoeken een enthousiaste lead consultant die ervoor zorgt dat projecten vlekkeloos worden afgerond! Je zult verantwoordelijk zijn voor de aansturing van een multidisciplinair team dat bestaat uit field engineers en implementatie consultants.

– Software implementatie consultant / Lead consultant

Heb jij kennis van ICT, ben je communicatief vaardig en in bezit van een rijbewijs? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken consultants voor de levering en implementatie van onze software aan klanten in heel Nederland. Met de doorgroeimogelijkheid naar de functie van lead consultant.

– Field engineer elektro (Rotterdam)
Wij zoeken een collega met werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en die woonachtig is in de regio Midden Nederland/Rotterdam.

– Full stack developer
Ben jij een full stack developer en op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan met groeimogelijkheden? Wij zoeken een creatieve en ambitieuze full stack developer voor onze vestiging in Utrecht.

– Sales binnendienst Dordrecht
Krijg jij energie van het ondersteunen van een salesteam en wil je aan de slag met het verder ontwikkelen van de schriftelijke communicatie? Stop met zoeken, want AtiQx zoekt een binnendienst collega voor de vestiging in Dordrecht!

– Leerplaats elektrotechniek
Wij hebben een leerplaats beschikbaar voor leerlingen van de volgende opleidingen:

  • Monteur elektrotechnische systemen (niveau 2);
  • Eerste monteur elektrotechnische systemen (niveau 3);
  • Technicus elektrotechnische systemen (niveau 4).

Ook indien er momenteel op deze pagina geen passende vacatures staat, zijn wij altijd geïnteresseerd in sollicitaties van technisch personeel en developers. Stagiairs en schoolverlaters zijn ook welkom! Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Dus denk jij een goede toevoeging te zijn aan onze organisatie? Laat het ons dan weten!