Je bent hier:

Werken bij TransQuest

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij TransQuest betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie naar info@transquest.eu.

Openstaande vacatures

– Medewerker financiële administratie 
Word jij blij van cijfers en vind je het leuk om in een klein team te werken? Dan hebben wij een interessante baan voor jou!

– Lead consultant

Wij zoeken een enthousiaste lead consultant die ervoor zorgt dat onze projecten vlekkeloos worden afgerond en dat het in jouw team op rolletjes loopt.

– Helpdeskmedewerker ICT

Heb jij kennis van ICT, ben je communicatief vaardig en haal je energie uit het helpen van klanten? Dan zoeken wij jou! Wij gaan een centrale customer servicedesk opzetten op ons kantoor in Dordrecht en zoeken meerdere gemotiveerde collega’s.

– Software implementatie consultant
Heb jij kennis van ICT, ben je communicatief vaardig en in bezit van een rijbewijs? Wij zoeken een consultant voor de levering en implementatie van onze software bij klanten in heel Nederland.

– Elektromonteur
Heb je werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en ben je woonachtig in de regio Midden Nederland / omgeving Rotterdam? In functie voor elektromonteur zul je verantwoordelijk zijn voor het monteren en onderhouden van de hardware die horen bij onze oplossingen op het gebied van urenmanagement en toegangscontrole.


– Full stack developer
We zijn op zoek naar een creatieve en ambitieuze full stack developer voor onze vestiging in Utrecht.


– Leerplaats elektrotechniek
Wij hebben een leerplaats beschikbaar voor leerlingen van de volgende opleidingen:

  • Monteur elektrotechnische systemen (niveau 2);
  • Eerste monteur elektrotechnische systemen (niveau 3);
  • Technicus elektrotechnische systemen (niveau 4).

Ook indien er momenteel op deze pagina geen vacatures openstaan, zijn wij altijd geïnteresseerd in sollicitaties van technisch personeel en developers. Stagiairs en schoolverlaters zijn ook welkom! Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Dus denk jij een goede toevoeging te zijn aan onze organisatie? Laat het ons dan weten!