Je bent hier:

Werkplekregistratie

Het “Nieuwe Werken” ontwikkelt zich meer en meer tot een standaard binnen veel organisaties. Het vergt een andere organisatie en andere procedures dan het conventionele werken. Inzicht is daarin essentieel.

Werkplekregistratie: comfort verhogend

Met het werkplekbezettingssysteem van TransQuest beschikt u over de juiste tools om real-time de status van elke werkplek inzichtelijk te maken. Prettig voor uw collega’s die zonder moeite een vrije werkplek kunnen vinden en nuttig voor uw Facilitair Management die het gebruik van het gebouw kan meten, beoordelen en plannen.
Het systeem registreert met behulp van verschillende technieken anoniem of op naam of een werkplek bezet is. In het softwareplatform kan worden bepaald wanneer een werkplek vrijgegeven mag worden. Zo mag het halen van een kop koffie of een kort overleg niet leiden tot het direct vrijgeven van een werkplek!

Toegankelijkheid werkplekregistratie

Belangrijk in het werkplekbezettingssysteem is de toegankelijkheid naar de gebruikers. Naast een gebruikersvriendelijke web-applicatie biedt TransQuest ook intelligente mobiele apps aan. Hiermee kunnen gebruikers op voorhand kennis nemen van de bezetting in het gebouw. Zij kunnen een bepaalde werkplek reserveren of afspraken vastleggen met bezoekers, inclusief ruimte-, lunch-, locker- en parkeerplaatsreservering!

Uitgebreide analysemogelijkheden werkplekregistratie

Door de historische gegevens te analyseren, krijgt u een beeld van de bezettingsgraden van uw werkplekken. Het ruimtemeetsysteem geeft inzicht in welke ruimten wel of niet gebruikt zijn. Hierdoor kunt u onder andere goed uw schoonmaak plannen en uw collega’s adviseren om gebruik te maken van de werkplekken op een bepaalde verdieping.
Ons werkplekbezettingssysteem zorgt voor een gelukkige en slimme werkomgeving. Zo is de werkomgeving helemaal bij de tijd en houd je werknemers tevreden.

  • Iedereen vindt moeiteloos een vrije werkplek
  • Facilitair Management kan het gebouw meten, beoordelen en plannen
  • Werkplekken reserveren of afspraken vastleggen met bezoekers
  • Uitgebreide analysemogelijkheden

Wilt u meer informatie over het werkplekbezettingssysteem van TransQuest?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

Contactformulier


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.