Je bent hier:

Werkplekbezetting

Kantoortuinen en flexibel werken is helemaal van deze tijd. Maar op welke verdieping is nog een werkplek beschikbaar? En is er ook een ruimte vrij waar u rustig kunt bellen? Door een systeem voor werkplekbezetting heeft u inzicht in dit soort essentiële informatie.

Direct een werkplek door inzicht in werkplekbezetting

Door het systeem voor werkplekbezetting wordt er geregistreerd of een werkplek bezet is. Dit kan zowel anoniem als op naam. In de software kan worden ingesteld wanneer een werkplek weer als beschikbaar moet worden weergegeven. Zo zou een korte pauze de werkplek niet gelijk moeten vrijgeven. Door middel van een meting van de werkplekbezetting beschikt u over real-time inzicht in de status van een werkplek en hierdoor kunnen collega’s zonder moeite een beschikbare plaats vinden.

Uitgebreide analysemogelijkheden

Het registratiesysteem geeft niet enkel real-time inzicht. Het zorgt ook voor uitgebreide analysemogelijkheden achteraf. Door de historische gegevens van werkplekbezetting te analyseren, krijgt u een beeld van de bezettingsgraad van uw werkplekken. Het geeft inzicht in welke ruimten vaak of juist nooit gebruikt worden. Hierdoor kunt u onder andere goed uw schoonmaak plannen en inzien of er voldoende ruimte is om nieuwe collega’s aan te nemen.

Voordelen van ons werkplekbezetting systeem

  • Inzicht in moderne werkomgeving
  • Direct een werkplek vinden
  • Uitgebreide analysemogelijkheden

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.