Je bent hier:

Werkplekregistratie

Werkplekregistratie is essentieel nu het ‘Nieuwe Werken’ binnen veel organisaties een standaard is geworden. Het ‘Nieuwe Werken’ vergt namelijk andere procedures dan het conventionele werken. Inzicht in de werkplekbezetting is hierom van groot belang.

Werkplekregistratie: comfort verhogend

Met het systeem voor werkplekregistratie beschikt u over de juiste tool om real-time de status van elke werkplek inzichtelijk te maken. Prettig voor uw collega’s die zonder moeite een vrije werkplek kunnen vinden en nuttig voor uw Facilitair Management die het gebruik van het gebouw kan meten, beoordelen en plannen.

Het systeem registreert met behulp van verschillende technieken anoniem of op naam of een werkplek bezet is. In het softwareplatform kan worden bepaald wanneer een werkplek vrijgegeven mag worden. Zo mag het halen van een kop koffie of een kort overleg niet leiden tot het direct vrijgeven van een werkplek!

Toegankelijkheid werkplekregistratie

Belangrijk in het systeem voor werkplekregistratie is de toegankelijkheid naar de gebruikers. Naast een gebruiksvriendelijke webapplicatie biedt TransQuest ook intelligente mobiele apps aan. Hiermee kunnen gebruikers op voorhand kennis nemen van de bezetting in het gebouw. Zij kunnen een bepaalde werkplek reserveren of afspraken vastleggen met bezoekers, inclusief ruimte-, lunch-, locker- en parkeerplaatsreservering!

  • Iedereen vindt moeiteloos een vrije werkplek
  • Facilitair Management kan het gebouw meten, beoordelen en plannen
  • Werkplekken reserveren of afspraken vastleggen met bezoekers

Wilt u meer informatie over het werkplekregistratiesysteem van TransQuest?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

    Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.